ReventsSkuggan15

Höstsuccé 295kr/person!

Bumper Ball i Stockholm!
Vi förlänger nu vår sommarkampanj hela september.
Vill ni vara helt säkra på att kunna lira ert önskade datum? Boka ert event till svensexan, möhippan, kickoffen eller festen redan nu!

Ni tänker happy hour, vi tänker happy summer!
För endast 295 kr/person får ert sällskap lira Bumper Ball i en timme och ni har självklart tillgång till våra proffs-event managers som styr upp ert event.
Vi filmar också ert event med vår snabba videokamera och levererar en dvd med de coolaste tacklingarna på köpet! Ni har även tillgång till vårt schyssta ljudsystem så att ni kan njuta av er egen favoritmusik i pauserna. Rock On! =)

Kampanjen går inte att kombinera med några andra rabatter eller erbjudanden och går endast att utnyttja när ni kommer till oss på Gärdets sportfält*, Stockholm valfri lördag 7 maj - 24 september 2016.
Vid mobila event på andra platser än Gärdets sportfält*, Stockholm gäller ordinarie pris 380 kr/person. Lägsta debitering är alltid för 10 personer/timme.

*Dock med reservation för andra event/evenemang och dåligt väder! Om Gärdet är upptaget av andra event erbjuder vi en alternativ spelplats i Stockholm och vid väldigt dåligt väder bokar vi en sporthall till ert event, hallhyran tillkommer i så fall på priset. Om ni blir fler än 15 personer bjuder vi på hallhyran! 
Varmt välkomna!