ReventsSkuggan15

Höstkampanj 2017

Höstkampanjpris 10 - 20% rabatt!
Vi erbjuder er nu ett grymt pris på våra Bumper Ball-events!
Om ni bokar för 10 personer eller fler får ni 10% rabatt, om ni bokar för 15 personer eller fler får ni 15% rabatt och om ni bokar för 20 personer eller fler får ni 20% rabatt på ordinarie pris. Om ni blir fler än 20 personer bjuder vi också på hallhyran. Boka gärna i god tid så att vi tillsammans med våra partners hinner boka en sporthall innan de bästa tiderna går åt.
Ert sällskap lirar Bumper Ball i en timme och ni har självklart tillgång till våra proffs-event managers som styr upp ert event.
Vi filmar också ert event med vår snabba videokamera och levererar en dvd med de coolaste tacklingarna på köpet! Ni har även tillgång till vårt schyssta ljudsystem så att ni kan njuta av er egen favoritmusik i pauserna. Rock On! =)

Kampanjen går att utnyttja vid mobila event i hela Stockholms län. Men går inte att kombinera med några andra rabatter eller erbjudanden.
Ordinarie pris 380 kr/person. Lägsta debitering är alltid för 10 personer/timme.
Obs! Inomhushallhyra tillkommer på priset, cirka 500 - 700 kr exklusive moms. Omklädningsrum och duschar ingår alltid i priset. Varmt välkomna!

Etiketter: #reventsbumperball