ReventsSkuggan15

sommarkampanjpris 295 Kr/person!Bumperball @Långholmens bollplan, Stockholm!
Ni tänker happy hour, vi tänker happy summer!
Vi följer nu upp förra årets succé och har även i år en fast spelplats varje lördag hela sommaren och kan därför pressa priset.
För endast 295 kr/person får ert sällskap lira bumperball i en timme och ni har självklart tillgång till våra proffs-event managers som styr upp ert event.
Vi filmar också ert event med vår snabba videokamera och levererar en dvd med de coolaste tacklingarna på köpet! Ni har även tillgång till vårt schyssta ljudsystem så att ni kan njuta av er egen favoritmusik i pauserna. Rock On! =)

Kampanjen går inte att kombinera med några andra rabatter eller erbjudanden och går endast att utnyttja när ni kommer till oss på Långholmens bollplan, Stockholm valfri lördag 6 maj - 23 september 2023.
Vid mobila event på andra platser än Långholmens bollplan, Stockholm gäller ordinarie pris 380 kr/person. Lägsta debitering är alltid för 10 personer/timme.

Notera att våra bumperballs är till hälften transparent och till hälften transparent gul/blå. Vilket innebär att när ni spelar så blir det lättare för er att uppfatta vilka som är medspelare respektive motståndare! =)
Vi erbjuder självklart trekamp om ni är intresserade, då ingår förutom bumperball också last man/team standing och bumper-sumo.

OBS! Vi tar ingen utkörningsavgift inom Stockholms-län. Vid längre avstånd kontakta gärna oss för offert.

Varmt välkomna med er bokningsförfrågan!

  • Bumperball - Info/FAQ
  • Antal deltagare: 10 - 100 personer.
  • Pris @Happy Saturday: 2950 kr. för 10 personer, därefter 295 kr/person.
  • Ord.pris: 3800 kr. för 10 personer, därefter 380 kr/person.
  • Matchtid: ca. 1 timme, inkl. regelgenomgång, lagindelning och paus.
  • Tips från coachen, fotbollsskor utan dobbar och vanliga gympaskor är tillåtna. Träningskläder och benskydd rekommenderas!
  • Vi accepterar kortbetalning med Visa och Mastercard.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.