sommarkampanjpris 295 Kr/person!Bumper Ball @Gärdets sportfält, Stockholm!
Ni tänker happy hour, vi tänker happy summer!
Vi följer nu upp förra årets succé och har även i år en fast spelplats varje lördag hela sommaren och kan därför pressa priset.
För endast 295 kr/person får ert sällskap lira Bumper Ball i en timme och ni har självklart tillgång till våra proffs-event managers som styr upp ert event.
Vi filmar också ert event med vår snabba videokamera och levererar en dvd med de coolaste tacklingarna på köpet! Ni har även tillgång till vårt schyssta ljudsystem så att ni kan njuta av er egen favoritmusik i pauserna. Rock On! =)

Kampanjen går inte att kombinera med några andra rabatter eller erbjudanden och går endast att utnyttja när ni kommer till oss på Gärdets sportfält, Stockholm valfri lördag 12 maj - 29 september 2018.
Vid mobila event på andra platser än Gärdets sportfält, Stockholm gäller ordinarie pris 380 kr/person. Lägsta debitering är alltid för 10 personer/timme.

Notera att våra Bumper Balls är till hälften transparent och till hälften transparent gul/blå. Vilket innebär att när ni spelar så blir det lättare för er att uppfatta vilka som är medspelare respektive motståndare! =)
Vi erbjuder självklart trekamp om ni är intresserade, då ingår förutom Bumper Ball också Last Man/Team Standing och Bumper-sumo.

OBS! Vi tar ingen utkörningsavgift inom Stockholms-län. Vid längre avstånd kontakta gärna oss för offert.

För mer info om Bumper ball klicka här. 
Varmt Välkomna! Reine & Andreas, Revents AB

Bokningsförfrågan:
revents.sportsbar@gmail.com eller 076 - 901 21 15 

  • Bumper Ball - Fotboll
  • Antal deltagare: 10 - 100 personer.
  • Pris @Happy Saturday: 2950 kr. för 10 personer, därefter 295 kr/person.
  • Ord.pris: 3800 kr. för 10 personer, därefter 380 kr/person.
  • Matchtid: ca. 1 timme, inkl. regelgenomgång, lagindelning och paus.
  • Tips från coachen, fotbollsskor utan dobbar och vanliga gympaskor är tillåtna. Träningskläder och benskydd rekommenderas!
  • Vi accepterar kortbetalning med Visa och Mastercard.

4

#reventsbumperball 😃👍⚽️ Varmt välkomna! 🏆🏁

5

Bumper ball goes pyramidspel! 😃⚽️🏁 #reventsbumperball