ReventsSkuggan15

vinterkampanj 10 - 20% rabatt!
Vinterkampanj 10 - 20% rabatt!
Vi erbjuder er nu ett grymt pris på våra bumperball-events!
Om ni bokar för 10 personer eller fler får ni 10% rabatt, om ni bokar för 15 personer eller fler får ni 15% rabatt och om ni bokar för 20 personer eller fler får ni 20% rabatt på ordinarie pris. Samt om ni blir fler än 20 personer bjuder vi också på hallhyran. Boka gärna i god tid så att vi tillsammans med våra partners hinner boka en sporthall innan de bästa tiderna går åt.
Ert sällskap lirar bumperball i en timme och ni har självklart tillgång till våra proffs-event managers som styr upp ert event.
Vi filmar också ert event med vår snabba videokamera och levererar en dvd med de coolaste tacklingarna på köpet! Ni har även tillgång till vårt schyssta ljudsystem så att ni kan njuta av er egen favoritmusik i pauserna. Rock On! =)

Kampanjen går att utnyttja vid mobila event i hela Stockholms län. Men går inte att kombinera med några andra rabatter eller erbjudanden.
Ordinarie pris 380 kr/person. Lägsta debitering är alltid för 10 personer/timme.
Obs! Inomhushallhyra tillkommer på priset, cirka 500 - 700 kr exklusive moms. Omklädningsrum och duschar ingår alltid i priset.

Notera att våra bumperballs är till hälften transparent och till hälften transparent gul/blå. Vilket innebär att när ni spelar så blir det lättare för er att uppfatta vilka som är medspelare respektive motståndare! =)
Vi erbjuder självklart trekamp om ni är intresserade, då ingår förutom bumper fotboll också last man/team standing och bumper-sumo.

Om ni är lagledare för ett ungdomslag där kidsen är ca: 150 cm eller längre och åldern är ca: 12-15 år och letar efter en cool kickoff  eller är förälder som letar efter ett grymt coolt event till kalaset tveka inte att kontakta oss för specialpris!

OBS! Vi tar ingen utkörningsavgift inom Stockholms-län. Vid längre avstånd kontakta gärna oss för offert.

Varmt välkomna med er bokningsförfrågan!

 • Bumperball - Info/FAQ
 • Antal deltagare: 10 - 100 personer.
 • Vinterkampanjpris!
  342 kr/pers. 10st eller fler
  323 kr/pers. 15st eller fler
  304 kr/pers. 20st eller fler
 • Ord.pris: 3800 kr. för 10 personer, därefter 380 kr/person.
 • Matchtid: ca. 1 timme, inkl. regelgenomgång, lagindelning och paus.
 • Tips från coachen, fotbollsskor utan dobbar och vanliga gympaskor är tillåtna. Träningskläder och benskydd rekommenderas!
 • Vi accepterar kortbetalning med Visa och Mastercard.

Ett tillfälligt fel har uppstått med Instagramflödet. Var vänlig försök igen senare.